Spotcompanion

Onafhankelijke locatie expertise

Wij durven buiten de gebaande paden te treden en vernieuwend te denken.
Wij maken beschikbare commerciële bouwgronden aan de hand van een universele inventarisatie en analyse inzichtelijk.

Over SpotCompanion

SpotCompanion is gespecialiseerd in vastgoedmarketing. Content marketing is ons ‘ding’. We maken en delen waardevolle, relevante informatie en doen dat professioneel, helder en transparant.

Wij beschikken over een kwalitatief hoogstaand bestand met brede en diepe informatie over bedrijfsmatige gronden. Bij het zoeken naar een geschikte bedrijfskavel is deze informatie van doorslaggevend belang, vandaar dat we alle gegevens inzichtelijk en transparant beschikbaar stellen.

SpotCompanion heeft een klein team van professionals die zelf de bedrijfskavel, het bedrijfsterrein, de Gemeente en de omgeving inventariseert en analyseert. Het team staat midden in de “nieuwe” wereld en maakt intensief gebruik van beschikbare moderne technologieën en sociale media. Via deze kanalen maakt zij de bedrijfskavel uitermate goed vindbaar en promoot zij de in kaart gebrachte kavels optimaal.

Dit is wat wij doen, met passie en maximale focus.

Onze opdrachtgevers

Internet speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven. Hiermee worden traditionele marketingkanalen buitenspel gezet en moeten we - ook in het vastgoed - anders onze marketingmix bepalen. Aandacht voor search engine marketing en social media marketing is essentieel. Het maken van enkel een mooie website is niet meer voldoende.

Het unaniem belang van onze opdrachtgevers is het optimaal onder de aandacht brengen van hun grondpositie om vervolgens tot een transactie te komen. Wij stellen de informatie over uw grondpositie objectief en professioneel ter beschikking aan de zoekende marktpartijen.

Wij willen als SpotCompanion de intermediair van de toekomst zijn die de aanbieder en zoeker van bouwgrond verbindt. Transparant, onafhankelijk en effectief.

Over ons verdienmodel zijn we uiteraard ook helder, de aanbieder van de bouwgrond vergoedt ons. Deze vergoeding bestaat uit een fixed deel, voor met name de initiële werkzaamheden en tevens een variabel component.

Samenwerken

SpotCompanion staat midden in de nieuwe wereld. Gelukkig niet alleen maar met open lijnen naar onze partners. De kracht van samenwerking ligt veelal in verschillen, niet in overeenkomsten. Wij snappen wat voor onze relaties belangrijk is en onze relaties begrijpen wat wij doen. We vullen elkaar aan, voegen toe en samen zijn we sterk.

We zijn dankbaar en stiekem trots dat we voor en samen met hen mogen werken. Op onze eigen manier, onafhankelijk en transparant. Een selectie van onze relaties is op deze pagina te zien.


Neem vrijblijvend contact op met SpotCompanion

Actualiteiten

Socialize with
SpotCompanion

Samenwerken

Strength lies in differences, not in similarities