Spotcompanion

Onafhankelijke locatie expertise

Neem gerust contact met ons op en u zult ervaren dat wij onze belofte gestand doen. Onafhankelijke, professionele locatiekennis... transparant, helder en objectief.

 

IABC

Algemeen

  • Beschrijving
  • Het bedrijventerrein IABC ligt ten noorden van de Meubelboulevard aan de westzijde van Breda, op korte afstand van de snelweg A16 (Rotterdam-/Breda-/Antwerpen) en de A58 (Roosendaal/Breda/Tilburg/Eindhoven).

    Het bedrijventerrein wordt vandaag de dag gekenmerkt door de aanwezigheid van zowel logistieke- als AGF-gerelateerde activiteit. Er zijn gerenommeerde nationale en internationale bedrijven gevestigd. Bekende gerenommeerde food-gerelateerde bedrijven zijn o.a. The Greenery, Jumbo Distributiecentrum, en de Sligro. Bekende andere logistieke gevestigde ondernemingen zijn o.a. Samsung, Ssang Yong, IKEA (woonboulevard), Deli XL en Pantos Logistics Europe.

    Door de gunstige ligging van Breda ten opzichte van de belangrijke transportas Rotterdam-Antwerpen biedt deze locatie goede mogelijkheden voor (geconditioneerde) op- en overslag, alsmede de distributie van goederen voor het gehele Benelux-gebied.

    Het bedrijventerrein heeft een bruto oppervlakte van 29 hectare en een netto oppervlakte van 24 hectare. 
  • Status
  • Bestaand